Home
Diensten
Werkwijze
Aankoop woning
Hypotheek oversluiten
Groningen
Friesland
Drenthe
Overijssel
Flevoland
Gelderland
Noord-Holland
Zuid-Holland
Utrecht
Noord-Brabant
Zeeland
Limburg

Aangezien de aankoop van een woning of het afsluiten/oversluiten van een hypotheek al genoeg werk met zich meebrengt, zorgen wij er voor dat u geen extra tijd hoeft te besteden aan de notariële afwikkeling. Daarom heeft u de mogelijkheid om uw opdracht via de website aan te melden, dit kunt u doen via de knop ‘Opdracht’ bovenaan de pagina.

We werken met vaste tarieven die u op elke provincie pagina kunt zien. Wilt u desondanks toch een offerte aanvragen, dan kunt u hiervoor de knop 'Offerte' bovenaan de pagina gebruiken.

Om er zeker van te zijn dat u weet wat u van ons kunt verwachten, wordt onderstaand omschreven hoe het een en ander werkt.

Aanmelden dossier
Het aanbrengen van een opdracht is zeer eenvoudig. U voert uw gegevens in het formulier en na het verzenden van uw gegevens ontvangt u, per e-mail, een opdrachtbevestiging.

Bij ons staat dienstverlening, samen met kwaliteit, op de eerste plaats. Daarom nemen wij persoonlijk contact met u op. Wij leggen u dan uit hoe het een en ander werkt en wat u van ons kunt verwachten, daarnaast kunnen wij direct uw (eventuele) vragen beantwoorden.

Status van het dossier
Nadat u een opdracht bij ons heeft aangebracht, heeft u de mogelijkheid om actief op de hoogte gehouden te worden van de status van uw dossier. In dat geval zullen wij u telefonisch op de hoogte houden van de status van uw dossier. Mocht u het echter prettiger vinden om deze update via de e-mail te ontvangen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de service krijgt die het best bij u past.

Nadat de stukken zijn opgesteld worden deze, afhankelijk van uw voorkeur, per post of per e-mail naar u toegestuurd. Na ontvangst van de stukken kunt u, bij eventuele vragen, contact met ons opnemen. Uw vragen zullen dan in heldere taal beantwoord worden. Enkele dagen later wordt u op een bij ons aangesloten notariskantoor verwelkomd, alwaar de leverings- en/of hypotheekakte zal passeren. 

Privacy
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. In ons privacybeleid leest u hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.
contact